Εργασίες Πυροπροστασίας(δένδρων-ζιζανίων χόρτα)

Η Agrohealth  εχει πραγματοποιήσει επιτυχώς έργα δημοσίου και ιδιωτικού χαρακτήρα όπου πραγματοποιηθήκαν εργασίες κοπής και απομάκρυνσης χόρτων και ξερών στελεχών θαμνωδών και δενδροκομικών στελεχών υλικών υπευθύνων για την εξάπλωση πυρκαγιών.

Οι αστικές και ημιαστικές περιοχές πλέον περιλαμβάνουν μεγάλες διοικητικές και γεωγραφικές περιφέρειες. Εντός των περιοχών αυτών περιλαμβάνονται είτε περί αστικές είτε αμιγώς δασικές περιοχές. Λόγο και του αυξανόμενου οδικού δικτύου το οποίο διέρχεται εντός των περιοχών αυτών δημιουργούνται υψηλού κινδύνου πιθανότητες για πυρκαγιές ιδιαίτερα κατά τους θερμότερους μήνες του έτους και απαιτείται η απομάκρυνσης της ξερής φυτικής μάζας που μπορεί να αναφλεγεί και να μεταφέρει πυρκαγιές.

Πυρκαγιά σε δασική περιοχή

Κοπή ξερών χόρτων πρανών οδικού δικτύου

Η  Agrohealth  διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό, δενδροκηπουρούς και εργάτες – που είναι ειδικά εκπαιδευμένο και διαθέτει όλα τα μέσα  να πραγματοποιεί έργα αποψίλωσης- κλαδέματος και απομάκρυνσης των φυτικών υπολειμμάτων (ζιζάνια-ξερά χόρτα, πευκοβελόνες, ξερά κλαδιά, απορρίμματα) κατά μήκος των οδικών δικτύων , περιοχών συνάθροισης πληθυσμού (πάρκα, κιόσκια, parking κ.α.) εξαλείφοντας τις πιθανότητες ανάφλεξης και δημιουργίας πυρκαγιάς.

Αν θέλετε να μάθετε για τιμές και πληροφορίες καλέστε στο 210-8815116

22620-22263 Δευτέρα-Σάββατο 09:00-18:00 ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.