Απεντόμωση ερπόντων

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ (ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ)-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ(ΨΙΛΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ)ΨΥΛΛΟΙΚΟΡΙΟΙΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

 

Πολλές φορές την καταπολέμηση –εξολόθρευση των εντόμων την αναφέρουμε ως απολύμανση για κατσαρίδες, απολύμανση ψύλλων, απολύμανση για κοριούς, απολύμανση για μυρμήγκια το οποίο είναι λάθος καθότι με την απολύμανση μπορούμε μόνο να καταπολεμήσουμε το μικροβιακό φορτίο που φέρουν τα υγειονομικής σημασίας αναφερόμενα έντομα και όχι τα ίδια τα έντομα.

Εργασία απολύμανσης κάνουμε  αφού έχουμε εξολοθρεύσει-καταπολεμήσει τα έντομα. Αν λοιπόν ψάχνεται για απολύμανση-απόσμηση-εξυγίανση πατήστε εδώ.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

(ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ) 

Οι κατσαρίδες είναι το πιο συνήθεις έντομο σε αστικό περιβάλλον αποτελούν μια τάξη: τα Βλαττοειδή (BlattodeaBlattaria).

Υπάρχουν περίπου 3.500 διαφορετικά είδη κατσαρίδων που ταξινομούνται σε 6 βασικές οικογένειεςανά τον κόσμο. Στη Ευρώπη αναφέρονται επί 150 είδη, στην Ελλάδα είκοσι. Το επιστημονικό όνομα της τάξης «Βλαττοειδή» προέρχεται από το γένος «Βλαττή» (Blatta).Τα περισσότερα είδη είναι εδαφόβια και δραστηριοποιούνται κατά την νύχτα και κρύβονται κατά την ημέρα σε ρωγμές του εδάφους στην φύση και στο αστικό περιβάλλον σε ρωγμές τοίχων ,εντός ηλεκτρικών συσκευών, χαρτοκιβώτια, ντουλάπια επίπλων ,φρεάτια, σιφώνια, βόθροι, συστήματα αποχέτευσης ,σωληνώσεις. Προτιμούν αυξημένη υγρασία σταθερή θερμοκρασία και αποφεύγουν το φως της ημέρας-φωτόφοβες. Στις δυτικές χώρες ο όρος “κατσαρίδα” συνήθως συνδέεται με ανθυγιεινές καταστάσεις. Μερικά είδη ζουν σε σπίτια και είναι φορείς ασθενειών. Αλλοιώνουν τα τρόφιμα και μπορούν να διαδίδουν παθογόνους οργανισμούς. Επίσης μπορούν να προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις.Όπως βλέπουμε(Φώτο) 2 είναι τα βασικά είδη που μας απασχολούν η Periplaneta Americana (ιπτάμενη κατσαρίδα) και η Blatella germanica γνωστή και ως (ψιλή κατσαρίδα).

Την Αμερικάνικη συνήθως την συναντάμε σε φρεάτια αποχέτευσης σιφώνια (πχ κουζίνας μπάνιο, φωταγωγούς) η κοντά σε αυτά και έχει ήπια πτητική ικανότητα.

Η καταπολέμηση της γίνεται με υγειονομικά εντομοκτόνα συνήθως με ψεκασμό στις εστίες και διαδρομές που κάνει, με εύκολα και άμεση καταπολέμηση.

Την ψιλή-γερμανική συνήθως την συναντάμε εντός επίπλων, ντουλαπιών, χαρτοκιβωτίων και ηλεκτρικών συσκευών. Η καταπολέμηση της γίνεται με gel και σπανιότερα με ψεκασμούς με υγειονομικά εντομοκτόνα. Είναι επίμονη, δύσκολη στην καταπολέμηση και απαιτεί συχνές επαναλήψεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σημαντικό είναι η δημιουργία αποτρεπτικών συνθηκών για την είσοδο και διαβίωση εντόμων όπου επιτυγχάνεται με την μηχανική αποτροπή εντόμων σίτες-μηχανοσίφωνα αποχέτευσης  περιορίζοντας την είσοδο τους στα κτίρια και απομακρύνοντας εκτεθειμένα τρόφιμα και απορρίμματα  δυσκολεύοντας έτσι την ανεύρεση τροφών και καταφυγίου εστιών από τα έντομα(ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης).

Ατοξική-Βιολογική καταπολέμηση

Λόγω της έκθεσης στο ρυπογόνο περιβάλλον που ζούμε, την ανάπτυξη ασθενειών (καρκίνος λευχαιμία) την ύπαρξη ατόμων με χαμηλή ανοχή σε χημικά, εγκυμοσύνη και απεντόμωση, μωρό στο σπίτι και απεντόμωση, καρκινοπαθείς ,νεφροπαθείς, κατοικίδια, πολλοί απαιτούν την καταπολέμηση των εντόμων με ατοξικές ή βιολογικές μεθόδους.

Η Agrohealth μπορεί να πραγματοποιήσει μόνον ατοξική-βιολογική καταπολέμηση απεντόμωσης  ή συνδυασμό με υγειονομικά εντομοκτόνα χαμηλής τοξικότητας (μόνον εξωτερικά της οικίας και εκεί που απαιτούνται μόνον).

Οι ατοξικές-βιολογικές εφαρμογές απεντόμωσης απαιτούν περισσότερες εφαρμογές-επαναλήψεις με μεγαλύτερο κόστος και μειωμένο αποτέλεσμα σε μεγάλες προσβολές.

Συχνότητα εφαρμογών

Προληπτικά για οικίες –πολυκατοικίες απαιτείται να πραγματοποιείται σε εξαμηνιαία συχνότητα η απεντόμωση για κατσαρίδες φθινόπωρο άνοιξη ενώ για επαγγελματικούς χώρους εστιατόρια ξενοδοχεία γραφεία βιομηχανίες τουλάχιστον με συχνότητα δίμηνης επανάληψης.

Η Agrohealth αναλαμβάνει με συνεργεία απεντόμωσης για κατσαρίδες σε πάσης φύσεως χώρους όπως ιδιωτικούς(οικίες-πολυκατοικίες) και επαγγελματικούς χώρους(εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, βιομηχανίες,logistics,πλοία) σε ολόκληρη την Αττική και Στερεά Ελλάδα και Πανελλαδικώς κατόπιν συμφωνίας καθώς και την έκδοση φακέλου απεντόμωσης μυοκτονίας (HACCP –ISO 22000) με τα ανάλογα από τον νόμο πιστοποιητικά.

Αν θέλετε να μάθετε για τιμές και πληροφορίες καλέστε στο 210-8815116

22620-22263 Δευτέρα-Σάββατο 09:00-18:00 ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.

ΨΥΛΛΟΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

Oι ψύλλοι είναι μικρά, άπτερα αρθρόποδα έντομα, καφέ ή κοκκινωπού χρώματος, με επίπεδο σώμα, που τρέφονται με αίμα από πτηνά και θηλαστικά (σκύλους, γάτες, τρωκτικά), συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Κοινό χαρακτηριστικό των ψύλλων είναι ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν μεγάλα άλματα αναλογικά με το μέγεθός τους, έως και 20 εκ. καθέτως ή έως και 40 εκ. οριζοντίως. Χωρίς ξενιστή, οι ενήλικες ψύλλοι ζουν μόνο λίγες ημέρες έως 2 εβδομάδες.

Υπάρχουν διάφορα είδη ψύλλων. O «ψύλλος της γάτας» (Ctenocephalides felis) είναι ίσως το πιο συνηθισμένο είδος και αυτό που συνήθως απαντάται σε γάτες, σκύλους και μέσα σε οικίες. 

Κοπριές , αιγοπρόβατα, μαντριά, φωλιές αδέσποτων, περιστέρια, παρουσία τρωκτικών (ποντίκια-αρουραίοι) και η διέλευση μας η του κατοικίδιου μας από επιμολυσμένους χώρους με παρουσία ψύλλων είναι οι συνήθεις ύποπτοι για μεταφορά ψύλλων στον χώρο μας

Oι ψύλλοι γίνονται πρόβλημα όταν δεν είναι διαθέσιμος ξενιστής της προτίμησής τους, όπως συμβαίνει συχνά μετά το θάνατο ενός κατοικίδιου ζώου ή σε οικίες όπου ζούσε προηγουμένως κάποιος σκύλος ή γάτα, καθώς οι ψύλλοι στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης μπορούν να παραμείνουν σε χαλιά και ήσυχες γωνίες στο πάτωμα μέχρι ένα έτος. Όταν η οικία αυτή κατοικείται ξανά, τότε οι ψύλλοι μπορούν να εξελιχθούν σε ενήλικα άτομα.

Το τσίμπημα του ψύλλου στον άνθρωπο προκαλεί τοπικό ερεθισμό και συνήθως κνησμό, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις εντοπίζεται στα κάτω άκρα. Συχνά τα τσιμπήματα είναι σε ομάδες ή σε γραμμές. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί τοπική αλλεργική αντίδραση (αλλεργική δερματίτιδα) ή δευτερογενής επιμόλυνση. Η τοπική αντίδραση του δέρματος μπορεί να εμφανισθεί μέσα σε λεπτά ή μπορεί να καθυστερήσει για ώρες ή ακόμη και ημέρες. Συγκεκριμένα είδη ψύλλων μπορούν να μεταδώσουν στον άνθρωπο ασθένειες, όπως o ενδημικός τύφος και η πανώλη (με ξενιστές τρωκτικά) και άλλες ρικετσιώσεις.

Μέτρα πρόληψης καταπολέμησης των Ψύλλων στα ζώα-οικίες:

Στα κατοικίδια ζώα (σκύλους, γάτες) πρέπει να γίνεται συχνός έλεγχός τους για ψύλλους (Ιδίως στην κοιλιά, στο λαιμό και γύρω από την ουρά), καθώς και εφαρμογή ειδικής αντιψυλλικής προληπτικής ή θεραπευτικής αγωγής (περιλαίμια, τοπική αγωγή σε μορφή σπρέι, σκόνης, αφρού, σαμπουάν, υγρού – σημειακή εφαρμογή, από του στόματος αγωγή), ανάλογα με το είδος του ζώου και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των κτηνιάτρων και τις οδηγίες χρήσης των σκευασμάτων. Σχολαστικός καθαρισμός του χώρου αναπαύσεως των κατοικίδιων ζώων. Πλύσιμο σε υψηλή θερμοκρασία με σαπούνι (ή με σαμπουάν για ζώα με αντιψυλλικό εντομοκτόνο) ή στεγνό καθάρισμα, σιδέρωμα και τακτική αλλαγή (ή απόρριψη) των σκεπασμάτων ύπνου, στρωμνών και ενδυμάτων των ζώων (πλύσιμο σε εβδομαδιαία βάση).

O καθαρισμός του χώρου διαμονής και ανάπαυσης των κατοικίδιων πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα με τα μέτρα καταπολέμησης των ψύλλων στα ίδια τα ζώα, ώστε να προλαμβάνεται η επαναμόλυνσή τους (ιδανικά την ίδια ημέρα). Ο καθαρισμός του εξωτερικού χώρων κτιρίων-οικιών  θα πρέπει να περιλαμβάνει περιποίηση κήπου, με κοπή των χορταριών και απομάκρυνση οργανικών υπολειμμάτων από τα παρτέρια και κάτω από τους θάμνους.

Συχνότητα εφαρμογών -Μέτρα καταπολέμησης των ψύλλων

Η πιο σημαντική αρχή για την καταπολέμηση των ψύλλων είναι ότι πρέπει να γίνεται την ίδια στιγμή τόσο στους ξενιστές (ζώα) όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, εντός της οικίας ή και σε εξωτερικούς χώρους (όπως χώροι ανάπαυσης των ζώων).

Η καταπολέμηση γίνεται με καθολικό ψεκασμό επιφανειών(πατώματα)  πρέπει όμως να γίνεται συνδυαστικά με χρήση υγειονομικού εντομοκτόνου σε αέρια μορφή πάνω σε έπιπλα, μαξιλάρια ή σε άλλα αντικείμενα του σπιτιού, που πιθανά να υπάρχει κάποιος ψύλλος . Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κλείσει το σπίτι για αρκετές ώρες και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί μετά τον αερισμό του.

Στο εσωτερικό των οικιών πρέπει να γίνει ψεκασμός όλης της επιφάνειας του δαπέδου και να μείνει ασφουγγάριστο για 48 ώρες.
Αν έχουμε μικρά παιδιά ή ζώα πρέπει να τα απομακρύνουμε μέχρι το πρώτο σφουγγάρισμα. Οι ενήλικες αν δεν έχουν προβλήματα αλλεργίας, μπορούν να μπουν στο χώρο αφού στεγνώσει και αφού αεριστεί καλά.

Επαναλήψεις συστήνονται λόγο της βιολογίας του εντόμου (εξακολουθούν να υπάρχει παρουσία ψύλλων για 2 εβδομάδες ή περισσότερο), με συνήθη συχνότητα των επιπρόσθετων εφαρμογών να προσδιορίζεται από 2 έως 3 εφαρμογές εντός μήνα αναλόγως την προσβολή.

Ατοξική-Βιολογική καταπολέμηση

Λόγω της έκθεσης στο ρυπογόνο περιβάλλον που ζούμε, την ανάπτυξη ασθενειών (καρκίνος λευχαιμία) την ύπαρξη ατόμων με χαμηλή ανοχή σε χημικά, εγκυμοσύνη και απεντόμωση, μωρό στο σπίτι και απεντόμωση, καρκινοπαθείς ,νεφροπαθείς, κατοικίδια, πολλοί απαιτούν την καταπολέμηση των εντόμων με ατοξικές ή βιολογικές μεθόδους.

Η Agrohealth μπορεί να πραγματοποιήσει μόνον ατοξική-βιολογική καταπολέμηση απεντόμωσης  ή συνδυασμό με υγειονομικά εντομοκτόνα (μόνον εξωτερικά της οικίας και εκεί που απαιτούνται μόνον).

Οι ατοξικές-βιολογικές εφαρμογές απεντόμωσης απαιτούν περισσότερες εφαρμογές-επαναλήψεις με μεγαλύτερο κόστος και μειωμένο αποτέλεσμα σε μεγάλες προσβολές.

Η Agrohealth αναλαμβάνει απεντόμωση για ψύλλους σε πάσης φύσεως χώρους όπως ιδιωτικούς(οικίες-πολυκατοικίες) και επαγγελματικούς χώρους(εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, βιομηχανίες,logistics,πλοία) σε ολόκληρη την Αττική και Στερεά Ελλάδα και Πανελλαδικώς κατόπιν συμφωνίας καθώς και την έκδοση φακέλου απεντόμωσης μυοκτονίας (HACCP –ISO 22000) με τα ανάλογα από τον νόμο πιστοποιητικά.

Αν θέλετε να μάθετε για τιμές και πληροφορίες καλέστε στο 210-8815116

22620-22263 Δευτέρα-Σάββατο 09:00-18:00 ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.

 

ΚΟΡΙΟΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

Οι κοριοί είναι ένα είδος εντόμων που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα, συνήθως τη νύχτα. Τα τσιμπήματα τους μπορούν να οδηγήσουν σε διάφορες επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων δερματικών εξανθημάτων, ψυχολογικών επιδράσεων και αλλεργικών συμπτωμάτων.  Τα τσιμπήματα των κοριών μπορούν να οδηγήσουν σε αλλαγές του δέρματος που κυμαίνονται από αόρατες, σε μικρές περιοχές κοκκινίλας, σε προεξέχουσες φυσαλίδες. Τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν μεταξύ λεπτών και ημερών για να εμφανιστούν με έντονο κνησμός σε κάθε περίπτωση.  Συνήθως, ακάλυπτες περιοχές του σώματος επηρεάζονται και συχνά τρία δαγκώματα εμφανίζονται σε μια σειρά. 

Τα τσιμπήματα των κοριών προκαλούνται κυρίως από δύο είδη εντόμων της Cimex τύπου: Cimex lectularius (κοινός κοριός-φωτό) και Cimex hemipterus.Το μέγεθος τους κυμαίνεται μεταξύ 1 και 7 mm.

Διαδίδονται με το να σέρνονται μεταξύ κοντινών τοποθεσιών ή μεταφέρονται μέσα σε προσωπικά αντικείμενα.Η μόλυνση σπανίως οφείλεται σε έλλειψη υγιεινής, αλλά είναι πιο κοινή στις τοποθεσίες με υψηλή συγκέντρωση ανθρώπων και ζώων .Η ταυτοποίηση περιλαμβάνει τόσο την εύρεση των κοριών όσο και την εμφάνιση συμβατών συμπτωμάτων. 

Οι κοριοί περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε σκοτεινά, σε κρυφά σημεία όπως ραφές στρωμάτων ή ρωγμές στον τοίχο, κάδρα, κομοδίνα(φωτο).

Συχνότητα εφαρμογών -Μέτρα καταπολέμησης των κοριών

Η καταπολέμηση είναι δύσκολη καθότι είναι επίμονοι και απαιτούν συχνές επαναλήψεις με ψεκασμό εγκεκριμένων υγειονομικών εντομοκτόνων και συνεργασία με τον πελάτη για να εξολοθρευτούν.

Πλέον από την Agrohealth εφαρμόζεται απεντόμωση κοριού με ειδικά μηχανήματα υπερθερμού ατμού με ικανοποιητικά αποτελέσματα ατοξική καταπολέμηση.

Ατοξική-Βιολογική καταπολέμηση

Λόγω της έκθεσης στο ρυπογόνο περιβάλλον που ζούμε, την ανάπτυξη ασθενειών (καρκίνος λευχαιμία) την ύπαρξη ατόμων με χαμηλή ανοχή σε χημικά, εγκυμοσύνη και απεντόμωση, μωρό στο σπίτι και απεντόμωση, καρκινοπαθείς ,νεφροπαθείς, κατοικίδια, πολλοί απαιτούν την καταπολέμηση των εντόμων με ατοξικές ή βιολογικές μεθόδους.

Η Agrohealthμπορεί να πραγματοποιήσει μόνον ατοξική-βιολογική καταπολέμηση απεντόμωσης  ή συνδυασμό με υγειονομικά εντομοκτόνα (μόνον εξωτερικά της οικίας και εκεί που απαιτούνται μόνον).

Οι ατοξικές-βιολογικές εφαρμογές απεντόμωσης απαιτούν περισσότερες εφαρμογές-επαναλήψεις με μεγαλύτερο κόστος και μειωμένο αποτέλεσμα σε μεγάλες προσβολές.

Η Agrohealth αναλαμβάνει απεντόμωση για κοριούς σε πάσης φύσεως χώρους όπως ιδιωτικούς(οικίες-πολυκατοικίες) και επαγγελματικούς χώρους(εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, βιομηχανίες,logistics,πλοία) σε ολόκληρη την Αττική και Στερεά Ελλάδα και Πανελλαδικώς κατόπιν συμφωνίας καθώς και την έκδοση φακέλου απεντόμωσης μυοκτονίας (HACCP –ISO 22000) με τα ανάλογα από τον νόμο πιστοποιητικά.

Αν θέλετε να μάθετε για τιμές και πληροφορίες καλέστε στο 210-8815116

22620-22263 Δευτέρα-Σάββατο 09:00-18:00 ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα της οικογένειας Formicidae (Μυρμηγκίδες) και μαζί με τις σφήκες και τις μέλισσες, αποτελούν την τάξη Υμενόπτερα.  Διακρίνονται εύκολα από τις αρθρωτές κεραίες τους και τη χαρακτηριστική δομή του σώματός τους καθώς τα τμήματά του ενώνονται με μικρές αρθρώσεις και η μέση τους είναι ιδιαίτερα λεπτή.

Τα μυρμήγκια(φώτο) σχηματίζουν αποικίες με μέγεθος που ποικίλει από μερικές δεκάδες θηρευτές που ζουν σε μικρές φυσικές κοιλότητες έως κοινωνίες με υψηλή οργάνωση που καλύπτουν μεγάλες περιοχές και αποτελούνται από εκατομμύρια μέλη. Στην Ελλάδα η μέση οικιακή μυρμηγκοφωλία έχει 500.000 μέλη. Οι μεγαλύτερες αποικίες αποτελούνται κυρίως από στείρα άπτερα θηλυκά που σχηματίζουν τάξεις «εργατών», «στρατιωτών», ή άλλες εξειδικευμένες ομάδες. Σχεδόν όλες οι αποικίες μυρμηγκιών έχουν κάποια γόνιμα αρσενικά που αποκαλούνται κηφήνες και ένα ή περισσότερα γόνιμα θηλυκά που αποκαλούνται βασίλισσες. Οι αποικίες περιγράφονται κάποιες φορές ως υπεροργανισμοί επειδή τα μυρμήγκια μοιάζουν να συμπεριφέρονται σαν μια ενιαία ύπαρξη, καθώς εργάζονται συλλογικά για να υποστηρίξουν την αποικία.

Όλες οι αποικίες παρουσιάζουν καταμερισμό εργασίας, επικοινωνία μεταξύ των ατόμων, και ικανότητα επίλυσης περίπλοκων προβλημάτων. Αυτοί οι παραλληλισμοί με τις ανθρώπινες κοινωνίες έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης και αντικείμενο μελέτης.

Συνήθως εμφανίζονται κατά την Άνοιξη και τους Θερινούς μήνες αναζητώντας τροφή. Κάνουν φωλιές πολλές φορές μέσα σε σκεπές δημιουργώντας προβλήματα με την διάνοιξη των στοών τους και συγχέονται με τους τερμίτες. Αν έχετε θέμα με τερμίτες πατήστε εδώ .

Συχνότητα εφαρμογών -Μέτρα καταπολέμησης των μυρμηγκιών 

Η καταπολέμηση είναι μέτρια καθότι υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί στις φωλιές τους και απαιτούν συχνές επαναλήψεις με ψεκασμό εγκεκριμένων υγειονομικών εντομοκτόνων (με τροφάλαξη) και συνεργασία με τον πελάτη (απομάκρυνση προσελκυστικών τροφών) για να εξολοθρευτούν ιδιαίτερα τους θερμούς μήνες.

Ατοξική-Βιολογική καταπολέμηση

Λόγω της έκθεσης στο ρυπογόνο περιβάλλον που ζούμε, την ανάπτυξη ασθενειών (καρκίνος λευχαιμία) την ύπαρξη ατόμων με χαμηλή ανοχή σε χημικά, εγκυμοσύνη και απεντόμωση, μωρό στο σπίτι και απεντόμωση, καρκινοπαθείς ,νεφροπαθείς, κατοικίδια, πολλοί απαιτούν την καταπολέμηση των εντόμων με ατοξικές ή βιολογικές μεθόδους.

Η Agrohealthμπορεί να πραγματοποιήσει μόνον ατοξική-βιολογική καταπολέμηση απεντόμωσης  ή συνδυασμό με υγειονομικά εντομοκτόνα (μόνον εξωτερικά της οικίας και εκεί που απαιτούνται μόνον).

Οι ατοξικές-βιολογικές εφαρμογές απεντόμωσης απαιτούν περισσότερες εφαρμογές-επαναλήψεις με μεγαλύτερο κόστος και μειωμένο αποτέλεσμα σε μεγάλες προσβολές.

Η Agrohealth αναλαμβάνει απεντόμωση για μυρμήγκια σε πάσης φύσεως χώρους όπως ιδιωτικούς(οικίες-πολυκατοικίες) και επαγγελματικούς χώρους(εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, βιομηχανίες,logistics,πλοία) σε ολόκληρη την Αττική και Στερεά Ελλάδα και Πανελλαδικώς κατόπιν συμφωνίας καθώς και την έκδοση φακέλου απεντόμωσης μυοκτονίας (HACCP –ISO 22000) με τα ανάλογα από τον νόμο πιστοποιητικά.

Αν θέλετε να μάθετε για τιμές και πληροφορίες καλέστε στο 210-8815116

22620-22263 Δευτέρα-Σάββατο 09:00-18:00 ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.