Απολύμανση ιδιωτικών χώρων Απολύμανση επαγγελματικών χώρων Απολύμανση ξενοδοχείων Απολύμανση βιομηχανιών Απολύμανση γραφείων (H1N1 Ιώσεις, COVID-19 SARS–CoV-2,Κορωνοιός)

Η Agrohealth είναι μία  από τις πρωτοπόρες στον Ελλαδικό χώρο από τις εταιρείες απολύμανσης  με αντικείμενο  απολύμανσης  απεντόμωσης μυοκτονίας. Με τον όρο Απολύμανση μικροβιοκτονία αναφερόμαστε στην εργασία εξυγίανσης καταπολέμησης ανθρωποπαθογώνων μικροοργανισμών όπως κορωνοιός , SARS COVID 19, H1N1 , legionella , ηπατίτιδα.

Πολλές φορές την καταπολέμηση –εξολόθρευση των εντόμων την αναφέρουμε ως απολύμανση για κατσαρίδεςαπολύμανση για κοριούς, απολύμανση για μυρμήγκια το οποίο είναι λάθος καθότι με την απολύμανση μπορούμε μόνο να καταπολεμήσουμε το μικροβιακό φορτίο που φέρουν τα υγειονομικής σημασίας αναφερόμενα παράσιτα(εντομα-τρωκτικά) και όχι τα ίδια τα παράσιτα.

Εργασία απολύμανσης μικροβιοκτονία κάνουμε λοιπόν αφού έχουμε εξολοθρεύσει-καταπολεμήσει τα παράσιτα. Αν λοιπόν ψάχνεται για καταπολέμηση απεντόμωση -μυοκτονία(ποντίκια-αρουραίοι) πατήστε  πάνω στην λέξη κλειδί.

Απολύμανση κατσαρίδας , απολύμανση ψιλής κατσαρίδας , απολύμανση μυρμήγκι, απολύμανση ακάρεα  , απολύμανση κοριοί, απολύμανση ψύλλοι, απολύμανση κουνούπι απολύμανση ποντίκια , απολύμανση αρουραίοι ,απολύμανση φίδια 

 

Το σύνολο των δράσεων που αναλαμβάνει η Agrohealth ως εταιρεία απολύμανσης χαρακτηρίζεται από διακριτικότητα, αποτελεσματικότητα και περιβαλλοντική συμβατότητα με κύριο γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών, των κατοίκων  και των οργανισμών μη στόχων στην απολύμανση χώρου(απολύμανση εσωτερικών χώρων, απολύμανση εξωτερικών χώρων) ειδικά στην απολύμανση χώρων με νεφελοποίηση καθώς και στην ικανότητα έκδοσης Βεβαίωσης Εργασίας Απολύμανσης(Πιστοποιητικό Απολύμανσης). .

Η Agrohealth σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους υπεύθυνους επιστήμονες πραγματοποιεί στοχευμένες παρεμβάσεις με την χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων ULV COLD FOGGING  γνωστή και ως απολύμανση χώρων με νεφελοποίηση με εξειδικευμένα και εγκεκριμένα χημικά-απολυμαντικά (Έγκριση ΕΟΦ) υγειονομικής σημασίας (καταπολέμηση Η1Ν1, COVID-19 SARS–CoV-2, κορωνοιός) ολοκληρώνοντας τις υγειονομικές απαιτήσεις για απολύμανση εσωτερικών χώρων, απολύμανση οικιών, απολύμανση πολυκατοικιών, απολύμανση επαγγελματικών χώρων ,απολύμανση ξενοδοχείων, απολύμανση βιομηχανιών ,απολύμανση αποθηκών, απολύμανση εταιριών,  απολύμανση γραφείων με στόχο την ολοκληρωμένη εξυγίανση των χώρων.

Η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση έρχεται μόνο από εξειδικευμένες εφαρμογές απολύμανσης χώρων με νεφελοποίηση σε συνδυασμό πάντα με ολοκληρωμένα καθημερινά προγράμματα απολύμανσης καθαρισμού του χώρου που θέλουμε να εξυγιάνουμε.

Η Agrohealth αναλαμβάνει με συνεργεία απολύμανσης μικροβιοκτονίας για την καταπολέμηση COVID 19 και άλλους ανθρωποπαθογώνους μικροοργανισμούς σε πάσης φύσεως χώρους εσωτερικούς εξωτερικούς εργασίες όπως ιδιωτικούς(απολυμάνσεις οικίες- απολυμάνσεις πολυκατοικιών) ,απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων, απολυμάνσεις εστιατορίων, απολυμάνσεις εταιριών, απολυμάνσεις εργοστασίων ,απολυμάνσεις βιομηχανιών, απολυμάνσεις γραφείων σε ολόκληρη την Αττική και Στερεά Ελλάδα και Πανελλαδικώς κατόπιν συμφωνίας καθώς και την έκδοση Βεβαίωσης Εργασίας Απολύμανσης(Πιστοποιητικό Απολύμανσης).

Αν θέλετε να μάθετε για τιμές και πληροφορίες καλέστε στο 

210-8815116 22620-22263 Δευτέρα-Σάββατο 09:00-18:00  ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.

Προσοχή!!! Για την εξέλιξη του Κορωνοιού ενημερωνόμαστε συνεχώς και ακολουθούμε πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων φορέων  https://eody.gov.gr/