Καταπολέμηση παρασίτων Ναυτιλίας ( Εμπορικό Πολεμικό Ναυτικό)

Η  Agrohealth προσφέρει την υπηρεσία καταπολέμησης παρασίτων σε πλοία του εμπορικού και πολεμικού ναυτικού καθώς και σε μεταφερόμενα από αυτά  προϊόντα (χύμα φορτία αμπαριών, κοντέινερ).

Για την καταπολέμηση παρασίτων όπως ερπόντων και ιπταμένων εντόμων αλλά και τρωκτικών οι εφαρμογές καταπολέμησης  μπορούν να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις διαδικασίες που ακολουθούνται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και στην στεριά.

Μεριμνούμε όμως λόγο της δομής αλλά και ανάγκης των πλοίων ανά πάσα στιγμή να είναι εν πλω και χρησιμοποιούμε μεθόδους και υλικά που δεν απαιτούν την απομάκρυνση για μεγάλο χρονικό διάστημα του προσωπικού.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δίδεται στην αποτροπή εισόδου και μεταφοράς παρασίτων από τα πλοία με την χρήση όλων των προληπτικών υλικών και μεθόδων για την επίτευξη αυτής.

Τέλος για την καταπολέμηση παρασίτων (αμπάρια, κοντέινερ) με την χρήση υποκαπνιστικών φωσφίνης εφαρμόζονται συγκεκριμένες οδηγίες και διαδικασίες της Ελληνικής Νομοθεσίας οι οποίες αφορούν την αδειοδότηση και έλεγχο της διαδικασίας από τους Ελληνικούς Εποπτικούς Φορείς(Ελληνικό Λιμενικό Σώμα) και σύμφωνα και με τις οδηγίες του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού(INTERNATIONAL MARITIME ORGANIZATION Ι.Μ.Ο).

Η Agrohealth αναλαμβάνει με εξειδικευμένα συνεργεία την απεντόμωση μυοκτονία σε πάσης φύσεως πλοία σε ολόκληρη την Αττική και Στερεά Ελλάδα και Πανελλαδικώς κατόπιν συμφωνίας καθώς και την έκδοση πιστοποιητικών απεντόμωσης μυοκτονίας για τις υγειονομικές και λιμενικές υπηρεσίες σε Ελληνική- Αγγλική γλώσσα.

Αν θέλετε να μάθετε για τιμές και πληροφορίες καλέστε στο

210-8815116 ή 22620-22263 Δευτέρα-Σάββατο 09:00-18:00 ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.

Εμπορικό πλοίο

εξοπλισμός-πολεμικά πλοία

εξοπλισμός-πολεμικά πλοία

εργασίες προληπτικής καταπολέμησης παρασίτων σε ρυμουλκα

cold fogging σε oil tanker