Μυοκτονίες

Μυοκτονίες

Η εργασία της Μυοκτονίας καταπολέμηση τρωκτικών διαφοροποιείται σε δύο κυρίως ομάδες αυτής της εργασίας για την καταπολέμηση των ποντικιών και αυτής της εργασίας της καταπολέμησης των αρουραίων.

Πολλές φορές την εξολόθρευση καταπολέμηση τρωκτικών την αναφέρουμε ως απολύμανση για ποντίκια, απολύμανση για αρουραίους το οποίο είναι λάθος καθότι με την απολύμανση μπορούμε μόνο να καταπολεμήσουμε το μικροβιακό φορτίο(από νεκρά ποντίκια-αρουραίοι, ούρα-κόπρανα τρωκτικών, οσμές λόγο αποσύνθεσης υπολειμμάτων ) που φέρουν τα ποντίκια-αρουραίοι και όχι τα ίδια τα ποντίκια αρουραίους.

Αν λοιπόν ψάχνεται για απολύμανση-απόσμηση-εξυγίανση πατήστε εδώ.

Η Agrohealth είναι μία  από τις πρωτοπόρες στον Ελλαδικό χώρο από τις εταιρείες απολύμανσης  με αντικείμενο  απολύμανσης  απεντόμωσης μυοκτονίας με εξειδικευμένα συνεργεία απεντόμωσης μυοκτονίας .Η εργασία της μυοκτονίας γίνεται με παρόμοιο τρόπο για ποντίκια-αρουραίους  χρησιμοποιούνται όμως λόγο διαφοράς μεγέθους-βιολογίας διαφορετικοί  δολωματικοί σταθμοί ασφαλείας, κόλλες(οδηγία 93/43 HACCP), παγίδες κτλ.

Το πρόγραμμα καταπολέμησης τρωκτικών για να είναι αποτελεσματικό πρέπει να γίνει αναγνώριση των διαδρόμων-φωλιών των τρωκτικών.

Με την χρήσης αντιπηκτικών δολωμάτων ,κολλητικών παγίδων  και την χρήση δολωματικών σταθμών και με μεγάλη  συχνότητα εφαρμογών εξολοθρεύουμε τους πληθυσμούς.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη καταπολέμηση των τρωκτικών η εταιρεία μας χρησιμοποιεί και εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα(πατήστε στην λέξη για αναζήτηση δολωματικών σταθμών) δολωματικών σταθμών ασφαλείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σημαντικό είναι η δημιουργία αποτρεπτικών συνθηκών για την είσοδο και διαβίωση τρωκτικών όπου επιτυγχάνεται με την μηχανική αποτροπή τρωκτικών περιορίζοντας την είσοδο τους στα κτίρια και απομακρύνοντας εκτεθειμένα τρόφιμα και απορρίμματα  δυσκολεύοντας έτσι την ανεύρεση τροφών και καταφυγίου εστιών από τα τρωκτικά (ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης).

Η Agrohealth αναλαμβάνει μυοκτονίες σε πάσης φύσεως χώρους όπως ιδιωτικούς(οικίες-πολυκατοικίες) και επαγγελματικούς χώρους(εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, βιομηχανίες,logistics,πλοία) σε ολόκληρη την Αττική και Στερεά Ελλάδα και Πανελλαδικώς κατόπιν συμφωνίας καθώς και την έκδοση φακέλου απεντόμωσης μυοκτονίας (HACCP –ISO 22000) με τα ανάλογα από τον νόμο πιστοποιητικά.

Αν θέλετε να μάθετε για τιμές και πληροφορίες καλέστε στο 210-8815116

22620-22263 Δευτέρα-Σάββατο 09:00-18:00 ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.

Μυοκτονία σε δολωματικό σταθμό ασφαλείας

Τρωκτικά σε ηλεκτρικό δίκτυο

Τρωκτικά