Απολύμανση για Κορωνοιό covid 19

Απολύμανση για Κορωνοιό covid 19 -Πότε χρειάζεται απολύμανση?

Η παρουσία επιβλαβών για των άνθρωπο μικροοργανισμών  είναι πρωταρχικής σημασίας για το αγαθό της δημόσιας-προσωπικής  υγείας.

Η εμφάνιση του κορωνοιού -covid 19 έφερε πάλι στο προσκήνιο την επιτακτική ανάγκη για πρωτόκολλα καθαρισμού απολύμανσης εσωτερικών χώρων και εξυγίανσης χώρων.

Η παρουσία επιβλαβών μικροοργανισμών είναι σχεδόν σίγουρο ότι οδηγούν σε σοβαρές ασθένειες. Πρωταρχικής σημασίας είναι η ανίχνευση και ταυτοποίηση αυτών των μικροοργανισμών καθώς και η καταστολή των φορέων αυτών τρωκτικά-έντομα.

Συνεπώς  η πρόληψη και καταστολή της παρουσίας των επιβλαβών μικροοργανισμών με συνθήκες εφαρμογής πρακτικών σωστής υγιεινής είναι απαραίτητη για τον σύγχρονο άνθρωπο και την κοινωνία.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες της Agrohealth μπορούν να δώσουν όλες τις πιθανές λύσεις όπως:

  • Τρόπους και μέσα αποτροπής μετάδοσης των επιβλαβών μικροοργανισμών κορωνοιού -covid 19.
  • Καταπολέμηση προληπτική-κατασταλτική στο ‘’περιβάλλον μας’’ των επιβλαβών μικροοργανισμών κορωνοιού -covid 19.
  • Προμήθεια ή τοποθέτηση μέσων -υλικών για την καταπολέμηση των επιβλαβών μικροοργανισμών κορωνοιού -covid 19.(δυνατότητα απολύμανσης αέρα με UV, απολύμανση με νεφελοποίηση.
  • Προμήθεια υλικών απολυμαντικά και μέσων για την καταπολέμηση των επιβλαβών μικροοργανισμών από τον ερασιτέχνη-πολίτη(DIY). κορωνοιού -covid 19.

Η Agrohealth σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους υπεύθυνους επιστήμονες πραγματοποιεί στοχευμένες παρεμβάσεις με την χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων ULV COLD FOGGING  γνωστή και ως απολύμανση χώρων με νεφελοποίηση με εξειδικευμένα και εγκεκριμένα χημικά-απολυμαντικά (Έγκριση ΕΟΦ) υγειονομικής σημασίας (καταπολέμηση Η1Ν1, COVID-19 SARS–CoV-2, κορωνοιός) ολοκληρώνοντας τις υγειονομικές απαιτήσεις για απολύμανση εσωτερικών χώρων, απολύμανση οικιών, απολύμανση πολυκατοικιών, απολύμανση επαγγελματικών χώρων ,απολύμανση ξενοδοχείων, απολύμανση βιομηχανιών ,απολύμανση αποθηκών, απολύμανση εταιριών,  απολύμανση γραφείων με στόχο την ολοκληρωμένη εξυγίανση των χώρων καθώς και την έκδοση Βεβαίωσης Απολύμανσης(Πιστοποιητικό Απολύμανσης).

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή καλέστε  210 8815116 ή 22620 22263 Δευτέρα-Σάββατο 09:00-18:00 και εμείς θα σας δώσουμε την σίγουρη  λύση στην απολύμανση εσωτερικών χώρων .                       

 

    Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας